2014. márc. 5.

Örökbefogadható állatok III

És itt is a következő rész, pusszancs :* Tudom, hogy nagyon apró az esélye, hogy valaki pont az oldal által kedvel meg egy állatot, akit befogadna, de mégis jó érzés népszerűsíteni a hontalanokat, mert ez olyan, mintha virtuálisan mégis törődnénk velük...szerintem :$

Bertold - link (Budaörs)
Kedves, helyes, barátságos, jófej kutya, más kutyákkal is kijön. Gazdinál élt 2 évig, majd visszahozták indok nélkül a menhelyre. Sajnálatos módon. 2012. május 14-én került be ismét a menhelyre. Német juhász keverék, kiváló házőrző típus, ahol ő van, oda lehet betérnek rablók, de ki már biztosan nem :)


Csenge - link (Budaörs)
2014.02.04-én találták az utcán, egyből meg lehetett állapítani, hogy egy balesetben sérült. Hátsó lába és medencéje eltörött. Gazdáját hiába keresték új gondozói, nem jelentkezett. Törött lába miatti műtétből lábadozott nemrég, de már jobban van, illetve medencetörése miatt kennelnyugalomra van szüksége. Kedves, barátságos kislány, aki nagyon nagyon kitartó és sok mindent megélt, igazán megérdemelné, hogy végre szerető családra leljen!

Lutri - link (Budaörs)
Ez a reménykedő tekintető és végtelenül édes elálló fülű kiscica tényleg nagyon vágyhat szerető gazdira. Leukózisos betegségben szenved valószínűleg jelenleg is (gyomor és bélfertőzés), utolsó idejét nem egy hideg menhelyen szeretné eltölteni. A klinikai tünetekben megnyilvánuló betegség gyógykezelése reménytelen. A beavatkozással csupán az állat élete hosszabbítható meg ideig-óráig. A kezelés tüneti, valamint a szövődmények megelőzését szolgálja. Ebből a célból antibiotikum, gyulladáscsökkentő adása jöhet szóba. Roboráló szerek adása is javasolt.

 Áfonya - link (Győr)
Legelső drága nyuszink, de ettől még ő is ugyanúgy megmentőjére vár. Tenyésztője nem tudja tovább gondozni saját gyermeke miatt, így elajándékozná. Nagyon kezes, törzskönyvezett, szobatiszta, külön kis hercegnő lakhellyel már szinte. Jól nevelt és barátságos, érdeklődve várja jelentkezőit. Aki gondoskodik róla, azt bizony a nyuszi viszonozza is :)

Félix - link (Törökbálint)
Féix egy eléggé nagy termetű, mozgékony kutya, de természetesen jól képes nyugton maradni és megülni a fenekén is. 2008-ban látta meg a napvilágot ez a fiú német juhász keverék eb, 2013-ban fogadták be menhelyi gondozók. Kicsit hosszú a szőre, nagyon szép kutyus.


Lóci - link (Zalegerszeg)
Lóci 2-3 év körüli, ivartalanított kandúr. Nagyon kedves, játékos, életvidám cica. Sokáig élte a kóbor cicák életét, míg nem egy állatbarát behozta őt a menhelyre. Segítsetek neki szerető otthonra lelni!Teljesen ép és egészséges, ivartalanítva, beoltva. Bár meglehetősen hozzászokott a menhelyi gondozókhoz.