2014. febr. 8.

Kedvenc weboldalaim

Mielőtt valaki (túl) nagy levegőt venne, a Facebook nem lesz benne. Gondoltam ha már mindenféle hülyeséget listázok, ilyet miért ne? Tudjátok csak meg, egy efféle csaj mivel tölti az időt, mikor a billentyűzetet püföli :D

Twitter (link)
Szerintem az oldalt senkinek sem kell bemutatnom. Frappáns kis szövegeket lehet megosztani magunkról, lassan már a valóságban is 250 karakterben beszélek xd és a hülye kis senkik helyett/mellett valódi celebekkel és sztárokkal lehetsz fent egy közösségi oldalon. Anélkül, hogy ezt lesed, hányan lájkolták a legújabb profilképed.
Nevem: im_Suziee

Starity (link)
Igen, talán pletykablog, de a jó fajta. Egy csomó érdekes hír van fent a kedvenc sztárjainkról, illetve mi magunk is írhatunk róluk és szerkeszthetjük a biográfiájukat és versenyezhetünk, kinek vannak nagyobb kaliberű lapjai:D valamint nyugodtan meg lehet írni, hogy Miley Cyrus egy ronda kurva, Demi Lovato egy álszent kényszerbeteg és Pharell Williams Happy száma idegesítő :D
Nevem: Elody

Cicanevelde (link)
Egy nagyon nagyon aranyos virtuális cicás nevelő oldal, aránylag remek közösséggel. Főleg a régebbi tagokat tisztelik. Ugyan már nem lógok nagyon az oldalon, mert a régebbi barátaim mind leregisztráltak, de másnak attól még lehet. És saját történeteket lehet írni a cikkekhez, megtervezni, milyen macskát szeretnénk sötöbö..én már több mint 3 éve tag vagyok.
Nevem: RR

Stardoll (link)
Akiben hozzám hasonlóan egy divattervező veszett el, az imádni fogja az oldalt! Nagyon nagyon csini cuccokkal be lehet rendezni a saját luxuslakásodat, persze nem egyik pillanatról a másikra lesz szebb, SMS küldéssel szupersztár lehet az ember, saját jó hajakat vehet meg egy rakat sminket..én imádom :3 És egy kicsit csalni is lehet benne, hogy extra cuccokhoz jussunk ingyen.
Nevem: ElodyBeauty