2014. febr. 15.

The Adventuros Adventures of One Direction


Nem tudom, ki látta már ezt a kis rajzfilmet, vagyis kettőt és ki nem, de én úgy szeretem :) Olyan aranyos és jókat lehet röhögni rajta és a karakterek rossz szokásait is viccesen jeleníti meg xd és a részek végén a tanulságok..felbecsülhetetlen értékűek:DD xdd A hangjuk mondjuk elég fura, kivéve Louisé, ő aranyos. A készítő srác meg olyan idióta - de viccesen zseniális xd És szépen animál :) Garantált szórakozás...
1. Rész (felirattal) -> part 1
Időtartam: kb 20 perc.
A fiúk küldetésre mennek, mert ellenségeik elrabolták a föld összes macskáját, köztük Harryét is, aki ezt személyes ügynek tekinti. A macskákat egy macskamágnes aktiválásával lehet visszacsalogatni, ám ehhez nagyon mély hang és nagyon magas hang kiéneklése is szükséges egyben. És a gonoszok mindent megtesznek, hogy megnehezítsék a fiúk dolgát, így került Zayn és Niall félmeztelenül a szemétlerakóhelyre, Liamet pedig elfogják. Harryt nemegyszer tökön vágja Louis, a későbbiekben pedig össze is vesznek.

2. Rész (felirattal) -> part 1 2 3
Időtartam: kb fél óra
Miután Zaynt otthagyták, a One Direction tagjai hazamentek és folytatják életüket, a müzlikben keresik saját barbie-baba figuráikat, mikor betoppan Zayn. Aztán megint szétszélednek, Niall a hangosan és gyakran ásítozó új barátnőjével randizik, Liamet rémálmok gyötrik a kanalaktól való félelme miatt és durván hallucinál, majd bekattan, Louisnak az orra vérzik és mindenáron zsepit akar szerezni, Zayn megtudja, milyen új veszély leselkedik rájuk ventilátorok szerepében és egyenként meg akarja keresni a tagokat, Harry pedig az új 90 éves partnerével randizgat. Aztán négyüket elrabolja a főventilátor és szemétdarálóba akarja taszítani őket.

 Jó szórakozást! :P