2014. febr. 12.

Örökbefogadható állatok II.

Mivel az előző bejegyzésem tök sokan meglesték, gondoltam keresek még :3

Hektor - link (Kecskemét)
Egy német juhász jellegű, barna-fekete maszkos aranyos kiskutya, aki gazdára vár jelenleg is. Pórázhoz szokott kiváló őrkutya volt, még gazdája le nem mondott róla és menhelyre nem vitte. Eléggé idős, 12 éves és nagyon nagyon szeretné utolsó pár évét szerető családnál tölteni egy zord menhely helyett.

Trevis - link (Kecskemét)
Ivartalanított, ennivaló pofijú trikolor kankutyus. Szép, hosszú szőrrel rendelkezik és mindössze 1 éves. Kedves,barátságos,de picit bizalmatlan,nyugodt kutyus. Szokatlan az új környezet számára. Pórázon szépen sétál. Tanyasi világban kóborolt, míg nem befogták és így került a menhelyre - lelkesen várja szerető új gazdiját.


Besszi - link (Budaörs)
Sajnos róla nincs jellemzés, de annyira aranyos neve van és nagyon megtetszett. Kicsike, selymes, fekete szőrű nőstény macsek, nyáron kerül a budaörsi állatmenhelyre, áprilisban tölti be első esztendőjét, remélve, egy új családnál.


Bébi - link (Budaörs)
Ez a vicces nevű kópé még külsőleg is elragadó, szív alakú folttal az orra hegyén. Ivartalanított, 2013. áprilisi születésű, barátságos cicalány. 3 hónaposan találtak rá és került be a menhelyre, nem tudni, miért nem esett meg rajta senkinek a szíve, de talán majd a jövőben...


 Bizsu - link (Hajdúszoboszló)
Bizsu egy 2012. áprilisi születésű, kistestű keverék szuka. Teljesen magába fordulva, félelmi agresszióval került ideiglenes befogadóhoz a gyepmesteri telepről. Egyre jobban kinyílik, már sokkal barátságosabb, érdeklődő, hálás, kedves kutya. Kissé még mindig fél, de ez minden nappal egyre jobb lesz. Kutyákkal barátságos, a pórázt nem igazán ismeri. Kicsi gyerek mellé nem ajánlott. Egy türelmes gazdinak remek társa lehet nagyon gyorsan. Oltott, chipes, ivartalanítva keresi álomgazdiját. Szoba- vagy ki-be járós kutyus szeretne lenni. Örökbe fogadási szerződéssel, kapcsolattartással keresi álomgazdiját.

Egy névtelen, szomorú kutyus - link (Vác)
Ez a szomorú tekintetű bernáthegyi kutyus sebes nyakkal került ki a zord utcára, nem tudni, hogyan sérült meg, de lehetséges, hogy ember által.Eléggé lefogyott az idők során, de jó állapotban van, egészséges és ingyen, ajándékba elvihető. Reményteljesen várj a "nagy napot", hogy egyszer az ő boldog élete is elkezdődjön.