2014. jan. 30.

Harry Styles tetkói

Bevallom, nekem eléggé megtetszettek a tetoválások. Nem pont az ilyesfajták, bár az én drágámnak is vannak kircsi tetkói és én kedvelem is valamennyit, mert Harrynek ezek mind jelentenek valamit, mind az ő részévé váltak. Természetesen ez nem az összes tetkója, de ezek szerintem  a legismertebbek.

Ez egy ötágú csillag, ha jól tudom, ez volt Hazz legeslegelső tetkója. Azért ötágú az égitest, mivel a One Directionben is öten vannak, tehát ez a fiúkat szimbolizálja. Alatta egy dalszöveg részlete látható, ami nagyjából annyit jelent, hogy nem állok meg, amíg fel nem adjuk. Ez az idézet a Sweet Disposition című számból van, ami egy The Temper Trap nevű együttes dala.Ezt a tetoválást úgy hallottam Harry már leszedette azóta magáról.


Ez a kis üdvözlés volt az első szó, amit Louissal váltott, vagyis a fiú vele, ennek emlékére Harry magára varratta vele.







Harrynek nagyon jó a kapcsolata a nővérével, a bájos Gemma Stylesszal, ezért Harry úgy döntött, magára varratja a tesója nevét héber betűkkel, hogy mindig vele legyen.






Ez a tetkó is az imént említett személyhez kapcsolódik: Gemma egyik kedvenc édessége egy ilyen teasütemény, azért régebben a lányt Iced Gem-nek becézték, így is nevezi Harry a szimbólumot.






Ez a varrat egy négylevelű lóherét ábrázol, miszerint elkell a szerencse Harrynek és a fiúknak a jövőben is.







Nem tudom, Harry mennyire lehet babonás, de a rulettben a 17-es feketére fogadni elvileg szerencsét hozz, így került Harryre egy újabb tetoválás:17BLACK






Ez egy kicsike kis lakat. Sokan a Larry egyik szimbólumaként tartják, hiszen Louis bokáján van a másik fele, egy kicsi kulcs, ami olyan, mint egy kulcs Harry szívéhez átvitt értelemben. A tattoo-t Ed Sheeran varrtra rá az énekesre.





Harry mindig és minden helyzetben maga mellett szeretné tudni az édesanyját, Anne-t ezért is varratta a neve kezdőbetűjét a testére. Érdekesség viszonyt, hogy a tetkót még csak nem is az anyuka, hanem Zayn készítette.





Talán a leghíresebb tetkó, amit a Larry Shipperek emlegetnek. Harryék egyszer voltak a Leeds Festival-on, ahol a Rise Againts nevezetű banda is fellépett. Harry kapott egy karszalagot, amit szó szerint addig viselt, hogy celluxal sem lehetett már összeragasztani. Végül a karszalag helyére kerül az I can't Change felirat. Ugyan nem egy dalban szerepel ez a szöveg, de Harry mégis csak a Rise Againts egyik híres slágerére gondolhatott, elvégre a banda koncertjén is hallhatták és bebizonyosodott, hogy nem kamu a sztori. A dal meleg fiúk történetét meséli el, akiket a földbe tiportak és megaláztak másságuk miatt, ezzel az öngyilkosságba kergetve őket. a Dal címe pedig Make it stop.

Íme egy kalitka szimbólum, bár nem tudni, pontosan miért is díszeleg az énekes bőrén, de elvileg azt jelentené, hogy a személy, aki kalitkát varrat magára, általában lobbanékony, rossz döntéseket hoz, és nem lenne jó alkalmazott, házastárs, illetve anya vagy apa. Ez a tetoválás egyértelműen arra utal, hogy valami nincs baj van azzal a személlyel, aki viseli, és hogyha jót akarsz magadnak, jobb ha távol maradsz tőle. 


Van egy amerikai focicsapat a Green Bay Packers, melynek logója szintén ott szerepel Harry alkarján. Nem tudni, miért is, de nyilván szereti az adott sportcsapatot. 







Alanyunk karján szerepel a sokatmondó pingu felirat, de nem feltétlenül a mesefigura imádatára kell gondolni. Ed Sheeran-nek, hű jó barátjának ugyanis van egy pingvines tetoválása, a felirat tehát az ő barátságukat jelképezné.
Ezek a színházi logó szerű maszkok is ott vannak a kalitka mellett. Nincs róla infóm, mit is jelent, de talán hangulatingadozást, elvégre az egyik fej mosolyog, a másik sír, esetleg hogy kétféle énje van. Mellettük van még egy SMCL nagybetűs felirat, ami a Smile more, cry less, azaz a Mosolyogj többet, sírj kevesebbet idézet.




Íme a híres pillangó a fiú hasán. Sokan elkönyvelték ilyen olyan homokasnak, amiért lányos szimbólumot varratott magára, ám a jelentésének ehhez nem sok köze van. Mindössze annyi is a jelentése, hogy gyakran érez pillangókat a gyomrában. Valószínűleg.




Harry karján van egy nagy fekete pacaszív, meg egy kalózhajú szerű vázlatrajz. Nos ezeknek a jelentését nem tudom, de azt igen, hogy Taylor Swifttel járása közben töltötte fel a képet magáról és az új tetkójáról.





Ezek az aranyos kis madarak elvileg az utazást szimbolizálják, talán turnékat, meg hogy a fiúk sokat ülnek repülőn. Elvileg. De a madár szimbólum szabadságot és békét is jelent. De a lényeg, hogy mutatós.